Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ فرج اله مهنازاده دبیر سی و یکمین جشنواره بین المللی خوارزمی در این همایش که صبح امروز در سالن همایش های صدا و سیما برگزار شد، گفت: جشنواره بین المللی خوارزمی رهیافت سنجیده ای برای شناسایی و معرفی دانشمندان، پژوهشگران و نوآوران برتر در سطح ملی و بین الملی است که بنیان آن پس از پیروزی انقلاب اسلامی در سال 66 بنا نهاده شد و مایه خوشبختی است که اکنون آن نهال نوپا طی سال های متمادی با تلاش همه مدیران و عوامل علمی و اجرای برگزاری آن در سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران به درختی ریشه دار تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این جشنواره با بیش از سه دهه حیات افتخاری خود 982 طرح برگزیده بنیادی کاربردی، توسعه ای و اختراع به جامعه علمی کشور معرفی کرده و 208 پژوهشگر و دانشمندان خارجی و ایرانی مقیم خارج را در جمع برگزیدگان خود پذیرا بوده است.

دبیر سی و یکمین جشنواره بین المللی خوارزمی اظهار کرد: ایران در 31 سال گذشته، 94 نهاد و سازمان دولتی و خصوصی، علمی و اقتصادی، ملی و بین المللی را در فهرست حامیان مادی و معنوی خود جای داده است.

مهنازاده در خصوص فرآیند اجرای سی و یکمین جشنواره بین المللی خوارزمی افزود: بخش های مختلف در جشنواره بین المللی خوارزمی شامل طرح های داخلی، خارجی ایرانیان مقیم خارج در تولید ملی است؛ فراخوان پذیرش طرح ها در سی و یکمین جشنواره بین المللی خوارزمی در فروردین ماه از طریق وبگاه جشنواره و سایر مسیرها اطلاع رسانی الکترونیکی و پستی در داخل و به چهار زبان ارائه شده بر حسب موضوع به صورت الکترونیکی به 18 گروه تخصصی ارسال شد.

وی گفت: کارشناسان و اعضای هیئت علمی عضو گروه های تخصصی طرح ها را بر اساس ماهیت و شاخص های تعریف شده ارزیابی کرده و طرح های برتر به هیئت داوری جشنواره بین المللی خوارزمی پیشنهاد شد.

دبیر سی و یکمین جشنواره بین المللی خوارزمی در این دوره از جشنواره 377 طرح داخلی و 133 طرح خارجی از 49 کشور جهان برای حضور در این رقابت ثبت نام کرده اند؛ هیئت داوران که بالاترین رکن علمی و تخصصی جشنواره است وظیفه بررسی علمی، فنی و ارزشی و رتبه بندی طرح های پیشنهادی توسط گروه های تخصصی را برعهده دارند.

محورهای علمی و گروه های تخصصی جشنواره بین المللی خوارزمی

وی در خصوص ویژگی این جشنواره مطرح کرد: این دوره از جشنواره با دریافت و پذیرش 133 طرح از دانشمندان 49 کشور نمادی از اثربخشی در گسترش تعاملات علمی با دانشمندان صاحب نام دنیا و ارتقای سطح علمی و فناوری داخل کشور است.

دبیر سی و یکمین جشنواره بین المللی خوارزمی در ادامه در خصوص محورهای علمی و گروه های تخصصی جشنواره گفت: جشنواره بین المللی خوارزمی در محورهای اصلی پژوهش های بنیادی، کاربردی، طرح های توسعه ای در گروه های تخصصی مهندسی برق و کامپیوتر، مکانیک و غیره در سطح ملی و بین المللی فعالیت می کند.

مهنازاده اظهار کرد: پژوهش و نوآوری نقش ویژه ای در توسعه علمی و صنعتی کشورهای توسعه یافته دارد؛ ثروت و دارایی حقیقی این کشورها سرمایه های معنوی؛ فکری و انسانی آن است و امروزه توجه به سرمایه های انسانی یکی از مهم‌ترین معیارهای توسعه پایدار و یکی از عناصر اصلی بقای سازمان ها به شمار می آید.

وی گفت: در 31 سالی که از آغاز برگزاری این جشنواره می گذرد تاکنون 704 طرح از پژوهش های بنیادی و کاربردی در داخل کشور که از 208 طرح از محققان خارجی و پژوهشگران ایرانی مقیم خارج شناسایی و معرفی شده است.

دبیر سی و یکمین جشنواره بین المللی خوارزمی یادآور شد: خداوند متعال را برای موفقیت تلاشگران عرصه علم و فناوری ایران شکرگذاریم و امیدواریم دستاورد اندیشمندان و پویندگان راه علم، صلح، امنیت و آرامش را برای همه به ارمغان آورد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۶۲۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۲۰ مقاله در سی‌امین کنفرانس بین المللی هسته‌ای ایران پذیرفته شد

به گزارش خبرنگار مهر، جواد کریمی‌ثابت پیش از ظهر دوشنبه در سی امین کنفرانس بین المللی هسته‌ای ایران و اولین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ۲۰۲۴ اظهار کرد: این کنفرانس در سطح بین‌المللی و گسترده در حال برگزاری است و استقبال از این رویداد علمی مطلوب بوده است.

وی با بیان اینکه بیش از ۵۰۰ مقاله برای این کنفرانس علمی ارسال شده است، تصریح کرد: از این تعداد ۴۲۰ مقاله با نظر داوران پذیرفته شده است.

معاون سازمان انرژی اتمی ایران با بیان اینکه در جریان این کنفرانس ۳ روزه ۱۶ میزگرد و پنل تخصصی برگزار خواهد شد، گفت: این میزگردها در حوزه‌های گوناگون است و تمام فعالیت‌های هسته‌ای را پوشش خواهد داد.

وی با اشاره به اجرای ۱۰۰ سخنرانی در این کنفرانس سه روزه گفت: در مجموع بیش از ۵۰ سخنران خارجی خواهیم داشت که به شکل مجازی و حضوری در کنفرانس سخنرانی حضور دارند و به ارائه آخرین دستاوردهای علمی خود می‌پردازند.

کریمی ثابت با بیان اینکه نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در ۴ بخش سخنرانی‌های علمی، پوسترها، میزگردها و پنل‌های تخصصی و نمایشگاه جانبی برگزار می‌شود، تصریح کرد: از میزبانی اصفهان در این کنفرانس قدردانی می‌کنیم.

کد خبر 6098103

دیگر خبرها

  • با توجه به شعار سال امکانات کشور و دستگاه‌های اجرایی باید در حمایت از تولید باشد/تلاش برای بومی سازی و تکیه بر توان داخلی
  • دانشمندان ایرانی با توفیقات علمی خود، امنیت و توسعه پایدار کشور را تضمین کردند
  • یادداشت| اینوتکس؛ صحنه‌ای جهانی برای نوآوری ایرانی
  • اصلاحات ، راه برون رفت از بحران مهاجرت سرمايه های انسانی
  • تلاش برای اعتلای مفاهیم انسانی اهل بیت (ع) در یک رویداد هنری
  • نخستین پیش‌نشست کنفرانس بین‌المللی کرامت انسانی برگزار می‌شود
  • برگزاری هشتمین کنگره علمی جشنواره خوارزمی در کاشان
  • ثبت نام در جشنواره‌های بین المللی و فناوری خوارزمی آغاز شد
  • ۴۲۰ مقاله در سی‌امین کنفرانس بین المللی هسته‌ای ایران پذیرفته شد
  • برگزاری جشنواره نوجوان خوارزمی